Scheidingsadviseur & Mediator

Scheiden | Scheidingsbemiddeling Laren

Mijn naam is Lisanne Faasse.
Als Register Scheidingsadviseur® en Mediator begeleid ik jullie van A tot Z door het regelwerk van jullie scheiding heen.

Alles gericht op jullie persoonlijke situatie na scheiding. Zodat jullie scheiding emotioneel, financieel, fiscaal, juridisch en praktisch afgerond wordt.

Echtscheidingsmediation Regio Laren

Mijn kantoor is gevestigd in Naarden, niet ver van Laren. De locatie is goed bereikbaar en je kan er gratis voor de deur parkeren.

Wanneer je gaat scheiden moet er behoorlijk veel geregeld worden. Er komt veel op je af tijdens het scheidingsproces. Als scheidingsadviseur combineer ik mediation met financieel, fiscaal en juridisch advies. 

Ben je ondernemer of is jullie situatie complex? Geen probleem, ook dan kan alles van A tot Z goed geregeld worden. Geen enkele situatie is hetzelfde, daarom is maatwerk bij mij de standaard.

Mediation Laren

Jullie gaan uit elkaar. In deze periode komt er veel op je af. Naast alle emoties en gevoelens die spelen, moeten er beslissingen genomen worden en veel zaken geregeld worden. Zowel juridisch, financieel, fiscaal en praktische zaken. Je weet alleen niet waar te beginnen, maar één ding weet je zeker: je wilt het goed regelen. Als echtscheidingsmediator in de omgeving Laren help ik jullie hierbij.

 Ik ben onpartijdig en neutraal. Daarnaast regel ik dat alle gemaakte afspraken vastgelegd worden in een vaststellingovereenkomst en ouderschapsregeling.

Wanneer alle afspraken vastgelegd zijn zal ik ervoor zorgen dat het echtscheidingsverzoek wordt ingediend bij de rechtbank en dat de echtscheidingsbeschikking wordt ingeschreven bij de gemeente.

Als Scheidingsadviseur & Mediator zorg ik ervoor dat alles gestructureerd verloopt en dat er niets vergeten wordt. Als scheidingsmediator ben ik iemand die niet vóór maar met jullie de scheiding regelt.

Gratis kennismaking

Het kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Het gesprek duurt tussen 30 en 45 minuten en zal plaatsvinden bij mij op kantoor in Naarden.

Tijdens dit gesprek bespreken we jullie situatie. Daarnaast vertel ik iets over het traject, mijn werkwijze, de voorwaarden, de kosten en wat jullie van mij als scheidingsadviseur en mediator in de omgeving Laren kunnen verwachten.  Zodat jullie daarna pas echt goed een besluit kunnen nemen om een mediationtraject te starten. 

Contact

Afspraak plannen?

Wil je liever gelijk een afspraak inplannen voor een gratis kennismakingsgesprek? Hieronder kan je een afspraak inplannen in mijn agenda op een tijdstip dat jullie past.

Chat openen
1
Heb je een vraag?