Over mij

Hi, Ik ben Lisanne Faasse

Ik ben Register Scheidingsadviseur®, mediator en jurist. Ik heb de dankbare taak om stellen en echtparen te begeleiden tijdens hun scheiding.

Ik woon in het pittoreske Naarden. Ik sta positief in het leven en ben oplossingsgericht en creatief ingesteld. Ik zie in elk probleem een vraagstuk om op te lossen.

 

Lisanne

Wie ben ik?

Tijdens mijn studie werd mijn drive om mensen te helpen met vraagstukken & problemen waar ze zelf onvoldoende kennis van hebben alleen maar sterker. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik gezinnen mag begeleiden tijdens een moeilijke periode in hun leven. Een scheiding roept namelijk veel vragen en onzekerheden met zich mee.

Wanneer je een relatie begint heb je nooit de intentie om na enige tijd te gaan scheiden. Ondanks dat het één van de meest ingrijpende gebeurtenissen is in een mensenleven ben ik ervan overtuigd dat je zelf de keuze hebt hoe je de scheiding gaat regelen. Als je maar bereid bent om jezelf 100% in te zetten.

Want ik geloof erin dat wanneer je het verleden positief afrond, je aan een nieuwe toekomst kunt beginnen.

Begeleiding

Scheidingsadviseur en maatwerk

Als scheidingsadviseur heb ik de opleiding Basis Mediation en Familie Mediation succesvol afgerond. Daarnaast heb ik ook een vakopleiding gevolgd waarin ik alle vaktechnische kennis heb opgedaan die onmisbaar zijn om een scheiding van A tot Z te begeleiden. Deze begeleiding is gericht op zowel juridisch, fiscaal en emotioneel vlak. Daarbij houd ik rekening met toeslagen, de hypotheken en de laatste gezamenlijke belastingaangifte. Maar zal ook meedenken hoe jullie als ouders om kunnen gaan met de kinderen tijdens de scheiding. Het voordeel van rol als scheidingsadviseur is dat ik kan en mag adviseren. Dit betekent dat ik oplossingsgericht meedenk en maatwerk lever die past bij jullie persoonlijke situatie na de scheiding.

Wat verwachten?

Mijn beloftes aan jou!

Als scheidingsadviseur heb ik de taak om jou en je ex-partner te begeleiden tijdens jullie scheidingstraject. Ik doe daarom graag een aantal beloftes zodat je weet wat je van mij kunt verwachten.

R

Duidelijke en heldere communicatie

Ik vind eerlijkheid en duidelijkheid erg belangrijk want alleen dan kun je elkaar vertrouwen. Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe.

R

Net dat stapje meer

Als scheidingsadviseur ben ik mediator die daarnaast ook financieel, fiscaal en juridisch advies mag geven. Ik zal altijd net dat stapje meer zetten zodat jullie de scheiding goed kunnen afronden.

R

Neutraal en onpartijdig

Als scheidingsadviseur ben ik neutraal en onpartijdig. Dit betekent dat ik geen belang heb bij wat jij en je ex-partner afspreken met elkaar. Ook heb ik geen mening of oordeel over jullie situatie. Daarnaast ben ik onpartijdig. Dit houdt in dat ik geen voorkeur heb voor één van beide partijen. Mijn taak is om jullie beide te begeleiden zodat jullie samen op basis van jullie belangen, wensen en behoeften afspraken met elkaar kunnen gaan maken.

R

Persoonlijk benadering met aandacht voor beide

Naast dat er veel geregeld moet worden vind ik het ook belangrijk om te weten hoe het met jou als persoon gaat. Ik zal hier dan ook naar vragen tijdens onze gesprekken. Daarnaast ben ik jullie aanspreekpunt voor al je vragen, dat geeft rust!

R

Alle onderwerpen

Ik draag er zorg voor dat alle onderwerpen besproken worden en dat jullie gezamenlijk afspraken gaan maken. Daarnaast zal ik alles vastleggen in een vaststellingsovereenkomst en/of ouderschapsregeling.

Contact

Zorgvuldig de scheiding regelen?

Wil jij de scheiding onder professionele begeleiding zorgvuldig en volledig regelen? Laten we dan kennis maken. Boek een kosteloze en vrijblijvende kennismakingsgesprek in wanneer het jou en je ex-partner uitkomt via mijn online agenda.

Natuurlijk mag je ook contact opnemen door mij te bellen, een WhatsApp berichtje of een e-mail te sturen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Chat openen
1
Heb je een vraag?