Kennis maken

Hoe ziet een kennismakingsgesprek eruit?

Het kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Het gesprek duurt tussen de 30 en 45 minuten en zal plaatsvinden bij mij op kantoor in Naarden. Tenzij het voor jullie makkelijker is om af te spreken in een coachruimte bij jullie in de buurt.

Tijdens het kennismakingesprek bespreken we jullie situatie. Daarnaast vertel ik iets over het traject, mijn werkwijze, de voorwaarden, de kosten en wat jullie van mij als register scheidingsadviseur en mediator kunnen verwachten.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in
Doel van het gesprek

Elkaar leren kennen

Het kennismakingsgesprek heeft als doel elkaar leren kennen en bespreken we jullie situatie. Ik vind het belangrijk dat er een wederzijdse klik is en dat jullie je op je gemak voelen bij mij zodat jullie openhartig jullie wensen, behoeften en belangen durven uit te spreken.

Het kennismakingsgesprek voeren we met z’n drieën. Ik vind het belangrijk dat jullie beide dezelfde informatie van mij ontvangen en dat ik jullie situatie van julie beiden kan horen. Als scheidingsadviseur en mediatior ben ik neutraal en onpartijdig en deze positie neem ik dan ook vanaf het begin in.

info@nieuwefaasse.nl
06-26 11 24 56
Rijksweg 79
1411 GE te Naarden

Contact

Vragen

Wil je liever eerst even bellen of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben op verschillende manieren bereikbaar. Je kunt het contactformulier invullen of een mailtje sturen. Bellen of een WhatsApp berichtje sturen mag natuurlijk ook. 

Contact

Afspraak plannen?

Wil je liever gelijk een afspraak inplannen voor een gratis kennismakingsgesprek? Hieronder kan je een afspraak inplannen in mijn agenda op een tijdstip dat jullie past.

Chat openen
1
Heb je een vraag?