Contact

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je kennismaken met mij of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met mij op. Ik begrijp dat contact leggen spannend kan aanvoelen. Ik ben dan ook op verschillende manieren bereikbaar. Je kunt het contactformulier invullen of een mailtje sturen. Bellen of een WhatsApp berichtje sturen mag natuurlijk ook.

Telefoonnummer

Verschillende gesprekslocaties

De gesprekken kunnen op verschillende plaatsen in het land plaatsvinden. Hieronder een overzicht van flexibele ruimtes waar ik gebruik van maak. 

Almere
P.J. Oudweg 4

Amersfoort
Arnhemseweg 6

Amstelveen
Bavincklaan 7

Baarn
Baarnsche dijk 4D

Amsterdam
Binnenkant 24

Haarlem
Diakenhuisweg 39

Eemnes
Wakkerdijk 58

Hilversum
Burg. Lambooylaan 18

Huizen
Huizermaatweg 31

Naarden
Rijksweg 79
(kantoor)

Utrecht
Oorsprongpark 7

Overig
Neem contact op voor overige locaties

Adres

Locaties

De gesprekken zullen plaatsvinden bij mij op kantoor in Naarden of in één van de flexibele ruimtes. Willen jullie liever een afspraak op een plek wat voor jullie praktischer is? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Buiten kantooruren

Scheiden kost veel tijd. Tijd die je overdag tijdens kantooruren misschien niet kunt missen. Dit omdat je werk het niet toelaat of omdat jullie geen oppas kunnen regelen voor jullie kinderen. Afspraken kunnen in overleg ook buiten kantooruren plaatsvinden.

Offerte

Ben jij benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen, maar ben je ook benieuwd wat de scheiding jullie gaat kosten?  Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. 

Jouw bericht

Contactformulier

Laat hieronder een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

9 + 1 =

Contact

Afspraak plannen?

Wil je liever gelijk een afspraak inplannen voor een gratis kennismakingsgesprek? Hieronder kan je een afspraak inplannen in mijn agenda op een tijdstip dat jullie past.

Chat openen
1
Heb je een vraag?