Hulp bij jullie scheiding

Jullie scheiding goed en volledig geregeld

Als Register Scheidingsadviseur® & Mediator begeleid ik jullie van het begin tot het einde door het scheidingstraject heen.

 Maatwerk   Van A tot Z Toekomstgericht Win-win

Traject samen scheiden

Traject Samen Scheiden

De beslissing om te scheiden is het begin van een periode vol veranderingen. Je wilt onder professionele begeleiding de scheiding regelen. Op een manier die bij jullie past. Een zorgvuldige aanpak en maatwerk speciaal gericht op jullie persoonlijke situatie.

Vanaf € 550,- incl btw per persoon

Traject scheiden met kinderen

Traject Scheiden met Kinderen

Van partnerschap naar ouderschap. Je wilt onder professionele begeleiding de scheiding regelen op een manier die bij jullie als gezin past. Zodat jij, je ex-partner en de kinderen met een gerust hart de toekomst in kunnen kijken.

Vanaf € 650,- incl btw per persoon

Traject ouderschap na scheiding

Traject Ouderschap na scheiding

Jullie zijn al gescheiden als partners maar willen als ouders opnieuw kijken naar de eerder gemaakte afspraken en waar nodig bijstellen omdat er iets in jullie situatie is veranderd, bepaalde afspraken niet (helemaal) worden nagekomen of omdat jullie nog wat hulp kunnen gebruiken om als ouders en ex-partners met elkaar te communiceren.

Vanaf € 450,- incl btw per persoon

Traject

Fase 1

Kennismaken

U

Fase 2

Inventariseren

Fase 3

Financiële inzicht

Fase 4

Kinderen

Fase 5

Puntjes op de i

Fase 6

Juridische afronding

Locaties

De gesprekken zullen plaatsvinden bij mij op kantoor in Naarden of in één van de flexibele ruimtes. Willen jullie liever een afspraak op een plek wat voor jullie praktischer is? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Buiten kantooruren

Scheiden kost veel tijd. Tijd die je overdag tijdens kantooruren misschien niet kunt missen. Dit omdat je werk het niet toelaat of omdat jullie geen oppas kunnen regelen voor jullie kinderen. Afspraken kunnen in overleg ook buiten kantooruren plaatsvinden.

Contactformulier

Laat hieronder een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

12 + 13 =

Chat openen
1
Heb je een vraag?